Apartament 4 stele

Complex Mediteranean Mamaia 3 stele

Rezervă online

Avantaje alegere apartament 4 stele

Apartamentele sunt situate în Vilă 30 – pe etajele 1 și 2, au o supratata de aproximativ 55 mp și sunt formate dintr- un dormitor și un living, dotat cu pat matrimonial și canapea extensibilă. Accesul în apartamente permis cu cartele magnetice.

Apartament Complex Mediteranean vă pune la dispoziție baie proprie cu cadă, TV LED, aer condiționat, minibar, internet wireless gratuit, de mare viteză, uscător de păr, halate de baie și papuci de unică folosință.

Facilități apartament 4 stele

Informații suplimentare cazare

Pentru un copil cu vârsta între 0 – 1.99 ani, cazat în apartament cu doi adulți – copilul beneficiază de 100% gratuitate la cazare și masă, fără a beneficia de baby-coț. Dacă se solicită baby- cot se achită 20% din valoarea pachetului achiziționat de adult.

Pentru un copil cu vârstă între 0 – 12 ani neîmpliniți, cazat în apartament cu doi adulți – copilul beneficiază de 100% gratuitate la cazare și masă.

Pentru un copil cu vârstă peste 12 ani – cazat în apartament cu doi adulți – copilul achită 75% din valoarea pachetului achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar (canapea extensibilă).

Pentru 2 copii cu vârsta între 0 – 12 ani neîmpliniți – cazați în apartament cu 2 adulți-primul copil beneficiază de 100% gratuitate la cazare și masă, iar al doilea copil achită 45% din valoarea pachetului achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar (canapea extensibilă).

Pentru 2 copii cu vârsta peste 12 ani – cazați în apartament cu 2 adulți-primul copil achită 45% din valoarea pachetului achiziționat de adult, al doilea copil>12 ani achită 75% din valoarea pachetului achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar (canapea extensibilă). Copilul peste 16 ani se consideră adult.

În cazul în care în apartament sunt cazați 3 copii>12 ani , cel de-al treilea copil achită 75 % din pachetul achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar(canapea extensibilă).

Pentru a treia persoană cazată în apartament, aceasta va achita 80 % din pachetul achiziționat de un adult și beneficiază de pat suplimentar(canapea extensibilă).

*Turiștii sunt obligați să certifice vârsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.
*Complex Mediteranean nu dispune de plajă proprie!

Cazare complex hotelier Mediteranean Mamaia

Cameră dublă standard

Capacitate maximă
este de 2 adulți și 2 copii

Mai multe detalii

Cameră dublă family

Capacitate maximă 3 adulți și 2 copii sau 2 adulți si 3 copii

Mai multe detalii

Garsoniera

Acestea sunt amplasate
la parterul Vilei 30

Mai multe detalii

Apartament

Sunt situate pe etajele
1 și 2 ale Vilei 30

Mai multe detalii