Camera dublă Family

Complex Mediteranean Mamaia 3 stele

Rezervă online

Avantaje cameră dublă Family

Camera dublă Family este formată din camere comunicante, o cameră cu pat matrimonial și o cameră dublă twin. Accesul se face pe bază de cartelă magnetică.

Cu o capacitate maximă de 2 adulți și 4 copii, camera dublă family oferă confortul ideal pentru vacanța familiei tale.

Facilități camera dublă Family

Informații suplimentare cazare

Pentru un copil cu vârsta între 0 – 1.99 ani, cazat în cameră cu doi adulți – copilul beneficiază de 100% gratuitate la cazare și masă, fără a beneficia de baby-cot. Dacă se solicită baby-cot se achită 20% din valoarea pachetului achiziționat de adult.

Pentru 2 copii cu vârstă cuprinsă între 0 – 12 ani neîmpliniți – cazați în cameră cu doi adulți-copii beneficiază de 100% reducere din pachetul achiziționat de adult, fără a se acorda pat suplimentar.

Pentru 2 copii cu vârstă între 0 – 12 ani neîmpliniți și>12 ani – cazați în cameră cu 2 adulți, copilul<12 ani beneficiază de 100% reducere din pachetul achiziționat de adult, iar al doilea copil>12 ani achită 30% din pachetul achiziționat de adult, fără a se acodra pat suplimentar.

Pentru 2 copii cu vârstă peste 12 ani – cazați în cameră cu 2 adulți-primul copil achită 30% din valoarea pachetului achiziționat de adult, al doilea copil>12 ani achita 50% din valoarea pachetului achiziționat de adult, fără a se acordă pat suplimentar. Copilul peste 16 ani se consideră adult.

În cazul în care în cameră dublă family sunt cazați 3 copii>12 ani, cel de-al treilea copil achită 50% din pachetul achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar. Pentru a treia persoană cazată în cameră dublă family, această va achita 50% din pachetul achiziționat de un adult și beneficiază de pat suplimentar.

*Turiștii sunt obligați să certifice vârsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.
*Complex Mediteranean nu dispune de plajă proprie!

Cazare complex hotelier Mediteranean Mamaia

Cameră dublă standard

Capacitate maximă
este de 2 adulți și 2 copii

Mai multe detalii

Cameră dublă family

Capacitate maximă 3 adulți și 2 copii sau 2 adulți si 3 copii

Mai multe detalii

Garsoniera

Acestea sunt amplasate
la parterul Vilei 30

Mai multe detalii

Apartament

Sunt situate pe etajele
1 și 2 ale Vilei 30

Mai multe detalii