Camera dublă standard

Complex Mediteranean Mamaia 3 stele

Rezervă online

Avantaje cameră dublă standard

Camera dublă standard poate acomoda oaspeții în regim cu pat matrimonial, sau 2 paturi twin. Toate camerele dispun de balcon, inclusiv cele de la parter.

Cu o capacitate maximă de 2 adulți și 2 copii, camera dublă standard oferă confortul ideal pentru o vacanță frumoasă. Accesul se face pe bază de cartelă magnetică.

Facilități camera dublă standard

Informații suplimentare cazare

Pentru un copil cu vârsta între 0 – 1.99 ani, cazat în cameră cu doi adulți – copilul beneficiază de 100% gratuitate la cazare și masă, fără a beneficia de baby-cot. Dacă se solicită baby-cot se achită 20% din valoarea pachetului achiziționat de adult.

Pentru un copil cu vârsta între 0 – 12 ani-neîmpliniți, cazat în cameră cu 2 adulți – copilul beneficiază de 100 % gratuitate la cazare și masă fără a beneficia de pat suplimentar. Dacă se solicită pat suplimentar se achită 45% din valoarea pachetului achiziționat de adult.

Pentru un copil>12 ani – cazat în cameră cu 2 adulți, copilul achită 75% din pachetul achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar. Copilul peste 16 ani se consideră adult.

Pentru 2 copii cu vârsta cuprinsă între 0 – 12 ani – neîmpliniți – cazați în cameră cu 2 adulți-primul copil beneficiază de 100% gratuitate la cazare și masă – iar al doilea copil achită 45% din pachetul achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar.

Pentru 2 copii cu vârstă între 0 – 12 ani neîmpliniți și>12 ani – cazați în cameră cu 2 adulți-primul copil cu vârsta de 12 ani neîmpliniți-beneficiază de 100% gratuitate la cazare și masă, al doilea copil>12 ani, achită 75% din pachetul achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar.

Pentru 2 copii>12 ani – cazați în cameră cu 2 adulți-primul copil achită 75% din valoarea mesei achiziționate de adult-iar al doilea copil achită 75% din pachetul achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar.

O persoană adultă cazată în cameră cu 2 adulți achită 75% din pachetul achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar;
Numărul maxim de pături suplimentare care pot fi introduse în camerele duble standard este unul.

*În perioadele 15.05 – 20.06.2017 și 01.09 – 20.09.2017 – un adult care ocupă o cameră dublă în regim single, va achită 80% din tariful unei camere duble.
*Turiștii sunt obligați să certifice vârsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.
*Complex Mediteranean nu dispune de plajă proprie!

Cazare complex hotelier Mediteranean Mamaia

Cameră dublă standard

Capacitate maximă
este de 2 adulți și 2 copii

Mai multe detalii

Cameră dublă family

Capacitate maximă 3 adulți și 2 copii sau 2 adulți si 3 copii

Mai multe detalii

Garsoniera

Acestea sunt amplasate
la parterul Vilei 30

Mai multe detalii

Apartament

Sunt situate pe etajele
1 și 2 ale Vilei 30

Mai multe detalii