Camera Family 3*

Complex Mediteranean Mamaia 3 stele

Rezervă online

Avantaje cameră Family 3*

Este o camera dubla standard cu pat matrimonial si doua paturi suparaetajate. Este dotata cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, produse de igiena personala, internet wireless gratuit, de mare viteza.

Accesul in camere permis cu cartele magnetice. Camerele family se regasesc in corpurile de cazare Mercur si Minerva. Capacitate maxima a camerei este de 2 adulti si 2 copii pana in 14 ani sau 3 adulti si un copil pana in 14 ani.

Facilități camera Family 3*

Informații suplimentare cazare

Pentru un copil cu varsta intre 0 – 1.99 ani , cazat in camera cu doi adulti – copilul beneficiaza de 100% gratuitate la cazare si masa, fara a beneficia de baby-cot. Daca se solicita baby- cot se achita 20% din valoarea pachetului achizitionat de adult;

Pentru 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 – 6.99 ani neimpliniti – cazati in camera cu 2 adulti – copii beneficiaza de 100% reducere din pachetul achizitionat de adult, fara a se acorda pat suplimentar;

Pentru 2 copii cu varsta cuprinsa intre 7 – 11.99 ani – cazati in camera cu 2 adulti – copii beneficiaza de 100% reducere la cazare, fara a se acorda pat suplimentar, dar achita la masa 30% din valoare mesei pachetului achizitionat de adult.

Pentru 2 copii cu varsta intre 0 – 6.99 ani si > 12 ani – cazati in camera cu 2 adulti, copilul < 6.99 ani beneficiaza de 100% reducere din pachetul achizitionat de adult, iar al doilea copil > 12 ani achita 50% din pachetul achizitionat de adult , fara a se acorda pat suplimentar;

Pentru 2 copii cu varsta intre 7 – 11.99 ani si > 12 ani – cazati in camera cu 2 adulti, copilul < 11.99 ani beneficiaza de 100% reducere la cazare, dar achita 30% din valoarea mesei pachetului achizitionat de adult, iar al doilea copil > 12 ani achita 50% din pachetul achizitionat de adult , fara a se acorda pat suplimentar;

Pentru 2 copii cu varsta peste 12 ani – cazati in camera cu 2 adulti – primul copil achita 30% din valoarea pachetului achizitionat de adult, al doilea copil > 12 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult, fara a se acorda pat suplimentar.Copilul peste 16 ani se considera adult.

Pentru un copil mai mare de 12 ani cazat in camera cu 2 adulti, acesta achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult.

In cazul in care in camera dubla family sunt cazati 3 copii > 12 ani , cel de-al treilea copil achita 50% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar.

In cazul in care in camera dubla family sunt cazati 3 copii 0 – 6.99 ani , cel de-al treilea copil achita 30% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar.

In cazul in care in camera dubla family sunt cazati 3 copii 7 – 11.99 ani , doi copii achita 30% din valoarea mesei pachetului achizitionat de adult, cel de-al treilea copil achita 30% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar.

Pentru a treia persoana cazata in camera dubla family, aceasta va achita 50% din pachetul achizitionat de un adult si beneficiaza de pat suplimentar

Atentie !!! Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.

Cazare complex hotelier Mediteranean Mamaia

Cameră dublă 3*

Capacitate maximă
este de 2 adulți și 2 copii

Mai multe detalii

Cameră Family 3*

Capacitate maximă 3 adulți și 2 copii sau 2 adulți si 3 copii

Mai multe detalii

Cameră Comunicanta 3*

Capacitate maximă 4 adulți și 4 copii pana la 14 ani.

Mai multe detalii

Studio 4* Vila 30

Acestea sunt amplasate
la parterul Vilei 30

Mai multe detalii

Apartament 4* Vila 30

Sunt situate pe etajele
1 și 2 ale Vilei 30

Mai multe detalii