Garsonieră 4 stele

Complex Mediteranean Mamaia 3 stele

Rezervă online

Avantaje alegere garsonieră 4 stele

Garsonierele sunt amplasate la parterul Vilei 30 – au o suprafață de aproximativ 30 mp și sunt dotate cu pat matrimonial și canapea extensibilă, baie proprie, TV LED, aer condiționat, minibar, internet wireless gratuit, de mare viteză, uscător de păr.

Accesul în garsoniere se face prin sistemul cu cartele magnetice. Garsonierele sunt spațioase și toate au terasă proprie cu măsuță și scaune, pentru relaxarea de zi cu zi.

Facilități garsonieră 4 stele

Informații suplimentare cazare

Pentru un copil cu vârsta între 0 – 1.99 ani, cazat în cameră cu doi adulți – copilul beneficiază de 100% gratuitate la cazare și masă, fără a beneficia de baby-cot. Dacă se solicită baby-cot se achită 20% din valoarea pachetului achiziționat de adult.

Pentru 2 copii cu vârstă cuprinsă între 0 – 12 ani neîmpliniți – cazați în garsonieră cu doi adulți-copii beneficiază de 100% reducere din pachetul achiziționat de adult, fără a se acorda pat suplimentar.

Pentru 2 copii cu vârstă între 0 – 12 ani neîmpliniți și>12 ani – cazați în garsonieră cu 2 adulți, copilul<12 ani beneficiază de 100% reducere din pachetul achiziționat de adult, iar al doilea copil>12 ani achită 75% din pachetul achiziționat de adult, fără a se acodra pat suplimentar.

Pentru 2 copii cu vârstă peste 12 ani – cazați în garsonieră cu 2 adulți-primul copil achită 45% din valoarea pachetului achiziționat de adult, al doilea copil>12 ani achita 75% din valoarea pachetului achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar (canapea extensibilă). Copilul peste 16 ani se consideră adult.

În cazul în care în garsonieră sunt cazați 3 copii>12 ani, cel de-al treilea copil achita 75 % din pachetul achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar (canapea extensibilă).

Pentru a treia persoană cazată în garsonieră, această va achita 80 % din pachetul achiziționat de un adult și beneficiază de pat suplimentar (canapea extensibilă).

*Turiștii sunt obligați să certifice vârsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.
*Complex Mediteranean nu dispune de plajă proprie!

Cazare complex hotelier Mediteranean Mamaia

Cameră dublă standard

Capacitate maximă
este de 2 adulți și 2 copii

Mai multe detalii

Cameră dublă family

Capacitate maximă 3 adulți și 2 copii sau 2 adulți si 3 copii

Mai multe detalii

Garsoniera

Acestea sunt amplasate
la parterul Vilei 30

Mai multe detalii

Apartament

Sunt situate pe etajele
1 și 2 ale Vilei 30

Mai multe detalii