La Complex Mediteranean Mamaia turistii sunt pe primul plan, de aceea in fiecare an incercam sa tinem cont de preferintele si sugestiile oaspetilor nostri si sa aducem ceva nou pentru ca vacanta de la mare sa fie intr-adevar una de poveste.

Care sunt noutatile pentru 2021?

Pentru ca stim cat de important este sa fim conectati cu usurinta la tehnologie, am schimbat furnizorul de internet pentru ca semnalul tau sa fi unul de calitate in orice zona din cadrul complexului. Stim ca vrei sa fii alaturi de cei dragi, sa efectuezi video call-uri cu cei de acasa si poate chiar sa le arati in ce loc minunat esti.

Acum te vei putea bucura de o plimbare minunata chiar pe faleza din fata hotelului.Cu siguranta cei dragi vor aprecia fotografiile de la mare.

Am creat zone de relaxare pentru ca vacanta ta sa fie intr-adevar una confortabila.Te vei bucura de locuri de joaca pentru cei mici, multe si variate, atat in interior cat si in exterior, hamace, o gradina de poveste in cei peste 40 000 de mii de metri patrati de verdeata. Nu-ti fa nicio problema legata de distantare, suntem cel mai mare complex din Mamaia in ceea ce priveste spatiul verde.

Ne-am gandit si la cei mici si am create o zona speciala dedicata lor in cadrul Restaurantului Mediteranean.Vei regasi la Kids Corner preparate atent pregatite, proaspete si cu gust.

Am analizat ofertele furnizorilor si am decis ca cea mai mare parte din materia prima pe care o folosim pentru a pregati mesele atat de gustoase cu care v-am obisnuit sa provina de la producatorii locali pentru ca sustinem economia romaneasca.

Sezlongurile la cele doua piscine – cea pentru adulti si cea pentru copii sunt oferite si sezonul acesta gratuit, iar bauturile la fel de reci si savuroase la barul de la Sun Pool.

Pentru ca foarte multi dintre voi ne intreaba cum va functiona plaja in sezonul 2021, iti aducem o veste buna. Peste 100 de metri de plaja te asteapta anul acesta la Mamaia, nisip fin si o priveliste spectaculoasa prin intermediul proiectului “Protecția și reabilitarea părții sudice a litoralului românesc al Mării Negre “.

Cu aproape 1 miliard de euro, pe litoralul românesc s-a redus eroziunea costieră, grație unui amplu proces de reabilitare și extindere a plajelor. Primul proiect cofinanțat cu bani europeni a adus României 33 de hectare de plajă noua. Astfel, problemele legate de distantare s-au rezolvat😊.

In privinta sezlongurilor, daca autoritatile si conditiile de indeplinire ale obiectivelor proiectului de innisipare vor permite, Complex Mediteranean Mamaia va pune la dispozitie oaspetilor, sezlonguri gratuite si pe plaja.

Astfel, ai toate ingredientele pentru ca vacanta ta de anul acesta sa fie perfecta!

Nu uita de ofertele noastre speciale pe care le poti consulta in sectiunea Special Offers din cadrul site-ului nostru. Stii deja ca acceptam toate tipurile de tichete de vacanta!

Nu uita de oferta de săptămâna aceasta – 39% discount la Targul de Turism Online de pe litoral.

Rezervarea se poate efectua simplu si usor chiar aici : www.complexmediteranean.ro

Tu ti-ai rezervat vacanta pentru 2021?