Restaurant și terase pentru cele mai rafinate gusturi

Restaurantul vă stă la dispoziție cu un meniu variat din bucătăria tradițională și internațională care va satisface orice preferință gastronomică, inclusiv pe cei mai gurmanzi, cu deserturi precum prăjituri, fructe și înghețată. Complex Mediteranean 3 stele Mamaia oferă oaspeților toate mesele în regim bufet suedez, fie că alegeți varianta de pachet cu demipensiune sau varianta all inclusive.

Rezervă online

Mic dejun

Restaurant Mediteranean Mamaia

Micul dejun se servește în regim bufet între orele 08:00 – 10:00 băuturi non-alcoolice incluse în timpul micului dejun: sucuri acidulate sau neacidulate gama Pepsi, cafea, ceai și apă de masă plată/carbogazoasă.

Clienții au acces la piscinele complexului, umbrele și șezlonguri la piscine în limită locurilor disponibile (alocarea șezlongurilor se face în ordinea sosirii la piscină) – contra cost aprox. 15 lei/pers/zi, în intervalul 08.00-20.00, doar pentru clienții hotelului. Sunt interzise rezervări pentru șezlonguri;

Alte facilități oferite de Complex Mediteranean (se aplică pentru Mic Dejun, Demipensiune și pachet All Inclusive):

 • Parcare este gratuită în limita locurilor disponibile;
 • Acces la locurile de joacă pentru copii se face gratuit;
 • Acces contra cost la terenurile de sport (volei/tenis/fotbal)
  Aproximativ ~ 50 lei/oră – fără asigurare echipament;
 • Oaspeții complexului Mediteranean beneficiază de internet wireless gratuit.

Demipensiune

Restaurant Mediteranean Mamaia

Regimul demipensiune este următorul: mic dejun/prânz sau cină – servite regim bufet suedez.
Mesele se vor servi conform programului de mai jos:

 • mic dejun 08:00 – 10:00;
 • prânz 13:00 – 15:00;
 • cină 19:00 – 21:30.

La check-in se va opta pentru varianta mesei principale.

Pentru turiștii care au optat pentru DEMIPENSIUNE CINA – vor servi cina din prima zi de cazare și vor termina cu cina din ultima zi de cazare.

Turiștii care au optat pentru DEMIPENSIUNE PRÂNZ, prânzul se servește începând cu a doua zi de cazare și se termină cu prânzul din ziua plecării.

Băuturile incluse numai în timpul meselor: băuturi non-alcoolice-sucuri acidulate/neacidulate draft – gama Pepsi, cafea, ceai, apă de masă/carbogazoasă: băuturi alcoolice-bere la draft, vinuri la draft – alb/roșu, vodcă, aperitive alcoolice.

Turiștii care au optat pentru demipensiune prânz sau cină au obligativitatea de a purta brățara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului. În lunile Mai și Septembrie (după 15 Septembrie) masa se va servi a la carte.

All inclusive

Restaurant Mediteranean Mamaia

În cadrul pachetului All Inclusive mesele: mic dejun, prânz și cină vor fi servite în regim de bufet.
Programul de masă este următorul:

 • mic dejun 08:00 – 10:00;
 • prânz 13:00 – 15:00;
 • cină 19:00 – 21:30.

Pentru turiștii care au achiziționat pachetul ALL INCLUSIVE servesc cină în prima zi de cazare, mic dejun, dejun și cina în următoarele zile ale sejurului, iar în ziua plecării (check-out) beneficiază de mic dejun și dejun.

Băuturile incluse numai în timpul meselor: băuturi non-alcoolice, sucuri acidulate sau neacidulate draft – gama Pepsi, cafea, ceai, apă de masă/carbogazoasă: băuturi alcoolice-bere la draft, vinuri la draft – alb/roșu, vodcă, aperitive.

Produsele oferite la mic dejun, dejun și cina se vor consuma doar în interiorul restaurantului, pe parcursul desfășurării mesei.

HOTELUL ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BĂUTURI ȘI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURIȘTILOR ÎN SISTEMUL „ALL INCLUSIVE”.

PRODUSELE OFERITE ÎN SISTEMUL „ALL INCLUSIVE” SE VOR CONSUMA DOAR ÎN INCINTA COMPLEXULUI, ÎN TIMPUL SEJURULUI.

PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRÂNZ ȘI CINĂ SE VOR CONSUMA DOAR ÎN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCURSUL DESFĂȘURĂRII MESEI.