Facilități Complex Mediteranean Mamaia

Distracție pentru vacanța perfectă la mare. Complex Mediteranean Mamaia a creat un concept uimitor ce combină perfect confortul și comoditatea familiilor cu copii. Animatori simpatici îi vor distra zilnic pe cei mici cu jocuri interactive, karaoke, spectacole de magie, dance party, face painting, baloane modelate, filme și tot felul de ghidușii.

Rezervă online

Clubul Ștrumfii

Complex Mediteranean Mamaia

Descoperă emoția unei noi aventuri și bucură-te de fiecare moment cu numeroase jocuri, spectacole și concursuri interactive pentru toate vârstele.

Detalii Club Ștrumfii

Piscinele exterioare

Complex Mediteranean Mamaia

Locul unde te poti bucura din plin de apa, soare, bauturi racoritoare si un bronz de invidiat alaturi de cei dragi. Intr-o zi fierbinte de vara, momentul tau de relaxare incepe la Pisicina Blue Pool pentru adulti si startul distractiei maxime pentru cei mici il dam la Happy Kids Pool”.

Locuri de joacă pentru copii

Complex Mediteranean Mamaia

Pe locuri, fiti gata… Start distractie.

Micutul tau va fi incantat in vacanta de la Complex Mediteranean. Planuim in fiecare zi activitati de dimineata pana seara: la piscine, in Poienita, la Clubul Strumfii sau pe plaja , distractia si joaca sunt garantate. Animatori simpatici ii vor distra zilnic pe cei mici cu jocuri interactive, karaoke, spectacole de magie, dance party, face painting, baloane modelate, filme si tot felul de ghidusii.

Terenuri de sport

Complex Mediteranean Mamaia

‘’Antreneaza-te si distreaza-te!

Iti punem la dispozitie in mod gratuit teren de tenis, baschet, volei, tenis de masa. Sanatatea ta este prioritatea noastra, iar zilele tale de vacanta se vor transforma in momente placute. Pline de energie.