Facilități Complex Mediteranean Mamaia

Distracție pentru vacanța perfectă la mare. Complex Mediteranean Mamaia a creat un concept uimitor ce combină perfect confortul și comoditatea familiilor cu copii. Animatori simpatici îi vor distra zilnic pe cei mici cu jocuri interactive, karaoke, spectacole de magie, dance party, face painting, baloane modelate, filme și tot felul de ghidușii.

Rezervă online

Clubul Ștrumfi

Complex Mediteranean Mamaia

Descoperă emoția unei noi aventuri și bucură-te de fiecare moment cu numeroase jocuri, spectacole și concursuri interactive pentru toate vârstele.

Detalii Club Ștrumfii

Piscinele exterioare

Complex Mediteranean Mamaia

Locul unde te poți bucura din plin de apă, soare, băuturi răcoritoare și un bronz de invidiat alături de cei dragi. Într-o zi de vară fierbinte, momentul tău de relaxare începe la piscina Complex Mediteranean Mamaia.

Locuri de joacă

Complex Mediteranean Mamaia

La noi în complex găsiți locuri de joacă atât interioare cât și exterioare destinate exclusiv copiilor. Cei mici se pot distra în prezența animatorilor la Clubul Strumfii din apropierea piscinei.

Terenuri de sport

Complex Mediteranean Mamaia

Complexul vă pune la dispoziție, gratuit, posibilități de agrement pentru toate gusturile: tenis de câmp, basket, volley, tenis de masă.

Aqua Gym

Complex Mediteranean Mamaia

Vă oferim în fiecare zi începând cu ora 16.00 posibilitatea de a vă relaxa și distra în piscină la programul de Aqua Gym.